„Трейдингбулг“ ООД – официален представител на Skeyndor за България

„Скейндор е страст, вдъхновение и религия за нас, Скейндор е и семейство и ние вече над 10 години се стремим да предадем тази грижа и внимание на вас – нашите партньори. В ДНК-то на Скейндор е заложена иновацията и това да даваме най-нови и съвременни оръжия в ръцете на професионалистите от козметичния бранш, за да могат те да постигат истински резултати.“, около тези думи се обеднява екипът на Скейндор в България.
Skeyndor е марка висок клас испанска, професионална козметика, която е създадена като семейна компания през 1966 г. близо до Барселона, Испания. През своите вече близо 60 години история марката става синоним на високо качество, иновация и най-нови технологии не само в Испания, където през последните няколко години държи едно от челните места по продажби, но и в света. Скейндор е любима марка на множество звезди от световна величина, сред които е и испанското кралско семейство.
Своите резултати и позиции Скейндор защитава с безкомпромисно отношение към качеството на продуктите, следейки и улавяйки най-новите тенденции в световен мащаб от сферата на козметологията, които посредством собствен R&D център непосредствено включва в производствения процес.
Нашият екип се стреми постоянно да повишава компетенциите си и да отговоря и на най-специфичните изисквания на вас – нашите клиенти!
Методът ни на работа е неинвазивен, с внимание към нуждите и желанията на партньорите ни. Работим непрекъснато не само за предлагането на нови, качествени продукти на българския пазар, но и по осигуряването на приятелска атмосфера за работа и подобряване на грижата за професионалистите от бранша.  

Контакти:

Адрес: гр. София, ул. Г.С. Раковски 125 (представителен център)

Website: https://tradingbulg.com/ / https://skeyndorinstitute.bg/

Имейл: skeyndorbulgaria@gmail.com / info@tradingbulg.com

Мобилен: София  +359 884 971 597 / Варна +359 878 971 808 / Пловдив +359 878 971 039

Социални медии:  FB: Skeyndor Bulgaria /Instagram: skeyndorbulgaria

3508 2177 Асоциация на козметиците в България