Селверт България

„Селверт България“ започва своята дейност през май 1998 г. като изключителен представител на професионалната козметика Selvert Thermal, която присъства в най-престижните СПА центрове и салони за красота в целия свят. Марката предлага широка гама програми за лице и тяло, които удовлетворяват и най-взискателните очаквания на клиентите. Научните изследвания и иновациите са от съществено значение и затова всички козметични серии са формулирани с най-ефективните и надеждни активни вещества за една великолепна, искряща, перфектна кожа.

През 2005 г. фирмата откри своето представително студио в София – Atenea Beauty. А в началото на 2007 г., водени от амбицията за развитие и усъвършенстване на бранша и непрекъснато повишаване на професионалната квалификация на козметиците, Селверт България създаде училище по козметика SELVERT, което е с лицензия за център за професионално обучение от Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на Република България. Много от доказалите се и успешни козметици в страната са преминали обучение в училище по козметика SELVERT.

Екипът на „Селверт България“ остава верен на политиката и принципите, които отстоява в продължение на повече от 20 години:

  • Всеотдайност в грижите за красотата.
  • Висок професионализъм на работа – всички служители на фирмата са доказали се с годините професионалисти с висока степен на квалификация.
  • Индивидуален подход при работата с всеки клиент.
  • Коректност и лоялност към фирмата и към клиентите.

 

Контакти:

Адрес: гр. София, кв. Лозенец, ул. Миджур 15

Website: www.selvert-bg.com

Facebook: Selvert Bulgaria

Instagram: Selvert Thermal Bulgaria

Email: office@selvert-bg.com / school@selvert-bg.com

Тел.: +359 889 73 22 33 / +359 2 866 05 93

 

7096 4960 Асоциация на козметиците в България