Пролет с Forlle’d България

Екипът на естетичната луксозна японска козметика Forlle’d отбеляза традиционния празник „Ханами” в Гранд хотел Милениум София.

На специална демонстрация пред отбрани гости Forlle’d показа, че благодарение на нанотехнологиите, красотата на лицето в аналогия със цъфналата сакура може да трае по-дълго.

„Сакурата е символ на младостта, красотата и пролетта. Мисията на живота може да се сравни с цъфтящата вишна – нещо красиво се ражда, умира, за да се прероди отново. Според будистите, нищо на този свят не е вечно. И в миналото самураите доказвали това със своята жертвоготовност. Неслучайно сакура е наричано дървото, на което седи Бог”, каза д-р Альона Гъркова, генерален мениджър на луксозния бранд, която представи същността на празника и разкри неговата аналогия в мисията на водещата козметична марка. Тя сравни цъфтенето на вишните с ново начало, като прикани гостите да напишат най-съкровените си желания на розов лист. Те ще бъдат изпратени до Япония, където ще бъдат окачени на клоните на цъфнали вишневи дръвчета.

„Ние се гордеем с това, че създадохме авторска терапия за хотел Милениум“, каза още д-р Гъркова и демонстрира най-търсената процедура „Неинвазивен биофилър“ – ексклузивна подмладяваща процедура за лице.

По време на събитието бе проведена и традиционната чаена церемония. След нея мениджърът на марката показа на гостите как да направят пяната на гейшите за почистване на лицето с продукти на Forlle’d. Самите гейши приготвят чая в мълчание и медитация, като го изсипват под формата на прах и разбъркват внимателно, за да се получат фини балончета. Началото на ритуала за почистване на лицето е аналогичен. Чрез специални четки се „забърква“ фина пяна, която се нанася с тях на лицето и създава усещане за нежно пърхащи крилца на пеперуда. С помощта на четките се извършва подмладяващ лимфодренажен масаж. Те бяха подарени на присъстващите, за да може всеки сам да повтори ритуала за подмладяване у дома.

Г-жа Тяна Пресолска, председател на АМК (Асоциация на медицинските козметици) и собственик на веригата салони за красота Dupissima, сподели, че заради незабавния ефект, продуктите на Forlle’d са най-търсени сред техните клиенти. Лиляна Ангелова, известна с финия си вкус към качествената козметика, разказа за дългогодишния си опит от поддържането на прекрасната си кожа с Forlle’d. За никого не е тайна, че тя е част от екипа на Forlle’d и по-рано тя и Альона Гъркова бяха домакини на специално пътешествие за основните клиенти на марката – до фабриката в Япония, както и до Emirates Palace – 7-звездния хотел в Абу Даби, който работи ексклузивно с Forlle’d.

Дамите, уважили празника „Ханами“, сложиха пъстри кимона и се снимаха за спомен с традиционните за гейшите облекла. Имаше и томбола с награди, на която Ромина Андонова-Тасевска спечели антиейджинг терапия – авторска процедура на Forlle’d, създадена специално за Millennium Spa & Wellness Centre. Процедурата се базира на нискомолекулна йонизирана платина, която има изключителна антиоксидантна защита. Японски чай-матча получи красивата Мари Константин, а тв водещата Джуджи получи саке и домашна лифтинг терапия. На Гала се падна домашна регенерираща терапия за околоочен контур. С хидратиращ ритуал за вкъщи си тръгнаха Антоанет Пепе и Рая Методиева. Дивна, Галя Симеонова и Мария Георгиева – главен редактор на Elle, получиха специален комплект за дълбока хидратация и регенерация на кожата.

Forlle’d знае как да съхрани младостта на сакура за по-дълго. Съчетавайки иновативни и неинвазивни технологии, продуктите на козметичния бранд, в основата на които е авангардна разработка, отличена с Нобелова награда, напомнят на древните ритуали за красота на гейшите. Те съдържат биологичноактивни вещества, които стимулират хидратацията, намаляват оксидативния стрес, активират собствените регенеративни способности на кожните клетки и стимулират синтеза на колаген и еластин за видимо по-млада, красива и сияйна кожа.  

Подобни публикации