MESOBOOST на Germaine de Capuccini

MESOBOOST на Germaine de Capuccini беше показан за първи път от официалния му представител за България – Интеркозметика- Примавера Андорана в средата на м.май по време на дерматокозметичния симпозиум Beauty woman. Революционният за компанията уред, представлява най-новото попълнение в портфолиото на испанския козметичен гигант и алтернатива за безиглена безболезнена неинвазивна мезотерапия. В основата на технологията на уреда стои комбинация от двойна система за трансдермална електропорация и мезо-чип за транскутанно проникване за постигане на максимални резултати за минимално време.

МESOBOOST в комбинация с експертната серия продукти Expert Lab оформят козмацевтичната серия висок клас професионални продукти за терапии и премиум преживяване с Germaine de Capuccini. Основните елементи в серията, освен устройството, представляват различните видове химични пилинги, AOX системата с ферулова и лактобиoнова киселина и био ретинолът, които намират приложение през всички сезони на годината.

Професионалната терапия с MESOBOOST включва почистване на кожата, работа с два вида патентовани коктейлни миксове, финална маска и завършващ продукт. Проблемите, върху които процедурата се фокусира са стареене на кожата, пигментация, акне, дехидратация и загуба на цялостен обем и плътност.

За всички почитатели на Germaine de Capuccini не е тайна, че един от най-харесваните етапи по време на терапия се оказват финалните завършващи маски. Като комбинация от гел и прах, двата варианта, разработени за  MESOBOOST предлагат експресно възстановяване и мултикоригиращ анти-ейджинг ефект. Основните съставки, които са включени в тях са диметиламиноетанол, ниацинамид, азиатска центела, екстракт от рожков и ферментен лизат на лактокок.

Предстоящите демонстрации на MESOBOOST ще се състоят на 27.06 в гр.Варна и 28.06 в гр.Пловдив. За въпроси и записвания се свържете с нашите търговски представители за региона: 0898780034 и 0888780033.

В деня на събитията ще Ви очакваме с атрактивни предложения, серия с въпроси и отговори, много добро настроение и куп изненади.

Станете част от голямото семейство на Germaine de Capuccini!

1080 1080 Асоциация на козметиците в България