Любомир Начев

Казвам се Любомир Начев и съм инженер по електроника и автоматика. Притежавам умения и опит в сервизното обслужване на разнообразна специализирана апаратура, включително многобройни технически средства, ползвани в козметичните салони.

Дългогодишната ми работа в екип от висококвалифицирани специалисти по проектиране, доставка, гаранционно и извънгаранционно поддържане на сложни апарати и системи за АЕЦ Козлодуй, МОСВ и др. ми позволява да се ориентирам и диагностицирам своевременно устройства, за които липсва сервизна документация или местна обслужваща сервизна фирма. Почти винаги успявам да отстраня възникналите проблеми, като предварително обсъждам с клиента целесъобразността на ремонта.

Стремя се да бъда полезен и да отговоря пълноценно на нуждите и очакванията към моята работа, като реагирам бързо и същевременно осъществявам качествено всички необходими дейности – ремонтни, настроечни, профилактични и др.

Готов съм да помагам дистанционно – със съвет, експертно мнение или консултация, както и на място при необходимост. Ще бъда удовлетворен, ако успея да подпомогна цялата общност в успешната и безаварийна употреба на апаратурата, ползвана при козметичните процедури в интерес на всички – собственици / оператори, и клиенти.

За контакти: 0886 005 825

1792 1792 Асоциация на козметиците в България