КРИСТИНА СОКОЛОВА: „ЗА МЕН КОЗМЕТИКАТА Е ЛЮБОВ КЪМ КРАСОТАТА И СЪЗДАВАНЕТО НА КРАСОТА“

Представяме ви г-жа Кристина Соколова с 14-годишен опит в областта на козметиката и нейното изключително стилно и естетически издържано КА BEAUTY студио, родено от любовта й към красотата. Защо г-жа Соколова залага на мануалните масажи, какви са техните предимства и ползи за клиентите – отговорите ще откриете в откровения ни разговор с една млада и амбициозна дама, посветила се изцяло на мисията си да дарява красота и самочувствие на своите клиенти.

Г-жо Соколова, бихте ли представили вашето КА BEAUTY студио?

Вече 6 години сме водени от мисията да създаваме красота и самочувствие на нашите клиенти. С много любов и отдаденост се стараем да дадем комфорт, успешни резултати и ефикасност от процедурите. Всеки клиент усеща индивидуалното внимание с цялостна грижа за здравето и духа му.

Нашият екип от професионалисти е специализиран в диагностиката и извършването на манипулации с най-модерната, световноизвестна и призната апаратура. Експертите ни непрекъснато повишават своите знания и умения, чрез обучения и семинари на лидерите в бранша.

Ежедневно за нашите клиенти прилагаме техники, с които се премахват несъвършенствата по кожата, редуцира се целулита, подобрява се лимфния дренаж, намаляват се обиколките и красиво се скулптурира тялото.

КА BEAUTY студио предлага високопрофесионални и внимателно подбрани процедури за лице и тяло – неопeративно моделиране на лице, лазерни интервенции, високотехнологичен масаж, маникюр, педикюр и още много други терапии за младост и красота. Подаряваме несравними мигове на удоволствие, красота, любов и релакс.

Защо избрахте професията Козметик?

Избрах професията Козметик, защото за мен козметиката е ЛЮБОВ, любов към красотата и създаването на красота. ЛЮБОВ към доволния клинет и щастливата му усмивка след извършената процедура. Постигането на отлични резултати е много важно за мен. Затова и много внимателно подбирам продуктите и апаратурата, с които работя, за да бъда сигурна в успешните резултати. Освен това непрекъснато повишавам своите знания в областта на козметиката, защото така съм в крак с тенденциите и по този начин мога винаги да давам най-доброто качество на моите клиенти.

Освен модерните апаратни методи, какви видове мануални масажи предлагате в КА BEAUTY студио?

В нашето студио предлагаме разнообразни мануални масажи, защото наистина няма нищо по-хубаво от топлото докосване и умелите ръце на терапевта. Всички масажи, които предлагаме, са насочени не само към пълноценен релакс, а и към решаване на различни проблеми на клиентите. Разполагаме с отлично обучени терапевти, които могат да извършват различни видове мануални масажи на лице и тяло.

Сред най-търсените от нашите клиенти са следните масажи:

■ Класически и лечебен масаж – освобождава тялото от умората, намалява стреса, премахва напрежението в мускулите и стимулира имунната система.

■ Частичен масаж (масаж на гръб) – съсредоточен е в най-уязвимите части на тялото (гръб, глава, ръце). Днес всеки човек е подложен ежедневно на стрес, усеща болка и скованост в тези части от тялото. Този масаж влияе периферно на крайниците и органите, елиминира напрежението, премахва болките и спомага за повишаване на енергията.

■ Масаж на глава – изключително полезен е за цялото тяло. Подобрява кръвобращението, премахва умората и намалява тежестта в областта на очите, отстранява напрежението и спомага за по-здрав сън.

‍Понякога стресът и умората могат да предизвикат главоболие и болка в гърба. Това се отразява на нашите ежедневни дейности и може да доведе до депресия. Затова масажът на главата, при който се натискат строго определени точки, може да свали напрежението и да премахне дискомфорта в тялото. Специфичните движения на ръцете на терапевта върху главата подобряват циркулацията на кръвта към всяка част на тялото и ни правят значително по-спокойни. Този масаж може да се прави в обедната почивка (продължителността му е 15 минути) или след натоварен работен ден.

■ Масаж на лице – най-добрият начин да се съхрани младостта!

Козметичният масаж на лицето е отлична фитнес гимнастика. Именно с помощта на тези процедури кожата на лицето става еластична, а бръчките значително намаляват. Масажът значително подобрява лимфодренажа и циркулацията на кръвта, благодарение на което се елиминират всички признаци на умора от лицето. Тъканите се снабдяват с необходимото количество кислород, затова кожата след масажа изглежда идеално обгрижена, свежа, тонизирана и здрава.

! И още – лифтинг масажът на лице предотвратява отпускането на лицевите мускули и задържа стегнат овала до много напреднала възраст.  Редовното моделиране на лицето предотвратява образуването на двойна брадичка и дълбоки бръчки. Обикновено във възрастта между 35-40 години контурът на лицето започва да се отпуска, формира се неестетична двойна брадичка, губи се обем в зоната на очите и скулите и се появяват бръчки в зоната на шията и деколтето. Лифтинг масажът предотвратява тези възрастови промени по напълно естествен начин. Стимулира мускулите около очите и устата, между веждите, моделира профила на скулите, възпрепятства натрупване на подкожна мастна тъкан в зоната на долната челюст. Масажът предоставя много положителни ефекти за здраве и младост, абсолютно безопасно, без болка и без рискове, за разлика от инжекционните или хирургичните методи.

1125 740 Асоциация на козметиците в България