JapDerm®Продажба и обучение за работа с козметична апаратура.Козметични апаратура за лазерни и ултразвукови процедури от JapDerm.КЪМ ВСЕКИ ЗАКУПЕН ОТ НАС АПАРАТ ПОЛУЧАВАТЕ:Гаранционен и извънгаранционен сервиз.Безплатна доставка с наш транспорт до всяка точка на България.Безплатно практическо обучение за работа за всяка извършване от закупения от вас козметичен апарат процедура.Безплатен достъп до собствена онлайн платформа на български език с теоретично обучение за всяка извършване от закупения от вас козметичен апарат процедура.Възможност за финансиране.

JapDerm е в България от 2022 година

Нашият шоурум се намира в град в София, Бояна, Кумата № 77. 

ПРЕДЛАГАНИ КОЗМЕТИЧНИ АПАРАТИ:

  1. Комбиниран лазерен апарат Dpl + Пико лазер Atarashi Combo
  2. HIEMT EMS Sculpt апаратура  Origami
  3.  Комбиниран апарат за лице Renai Hydra 
  4. Апарат за лазерна епилация Samurai
  5. Апарат за Криолиполиза, Кавитация и RF лифтинг Senshi CryoCav
  6. 7D HIFU (хайфу) апарат Shiruki

АВТЕНТИЧНОСТ

Всеки апарат разполага с индивидуален сериен номер, изобразен на специална пластина върху него. Заедно с номера клиента получава и таен персонален CVV код.На сайта на производителя се намира специално меню, в което сред въвеждането на серийния номер и тайния код всеки клиент може да провери автентичността на своя апарат, както и пълната му история – като кога е произведен, кой го е закупил, до кога е в гаранция и пълна сервизна история.

ПРОГРАМА В КРАК С ВРЕМЕТО

Всяка година JapDerm усъвършенства апаратурата си, така че да ви гарантираме, че всеки закупен апарат отговаря на последните тенденции в областта, използвайки най-новите лазерни и ултразвкукови технологии.

Апаратурата се отличава с това, че предлага висока ефективност и дълъг живот на експлоатация на достъпни цени

ОБЯВЕНИ И ЕДНАКВИ ЦЕНИ

Продажната цена на всеки предлаган от нас апарат е обявена на уебсайта ни. Цената в България е същата като цената на дистрибуторите на марката в Германия, Испания, Франция, Италия и т.н.

БЕЗПЛАТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ

Всеки, който желае допълнително да се запознае с апаратурата, може да се възползва от възможността за безплатна демонстрация и консултация, която може да бъде заявена онлайн от тук: www.japderm.bg/безплатна-демонстрация

Сайт: www.japderm.bg

Социални мрежи

Facebook.com/japderm.bulgaria

Instagram.com/ japderm_bulgaria

1180 1200 Асоциация на козметиците в България