INTERCOSMETICA – PRIMAVERA ANDORRANA ООД

INTERCOSMETICA – PRIMAVERA ANDORRANA ООД обединява многогодишния опит на две водещи компании в сферата на професионалната грижа за косата, ноктите и козметиката. Естественото развитие на българската компания Intercosmetica доведе до партньорство с испанската група Primavera Andorrana Group, което изцяло отговаря на стремежа и ценностите – да продължи да бъде надежден, лоялен и доверен партньор на професионалистите в бранша на красотата.

Испанската професионална козметична марка Germaine de Capuccini се грижи за красотата на жените в най-престижните салони и институти за красота в повече от 80 страни в продължение на 60 години. Символът на марката е лебед, който перфектно отразява това, което предоставя на своите клиенти, а именно елегантност и красота.

Качеството на продуктите е от решаващо значение за Germaine de Capuccini и затова те използват системата за управление на качеството ISO. Germaine de Capuccini подкрепя активно всички иновации и изследвания в собствените си лаборатории, които са едни от най-големите в Европа.

 Сложната комбинация от наука, природа и козметика стои зад високо ефективния състав на продуктите, които имат почти незабавни резултати. Компанията редовно получава престижни награди и сертификати. В същото време Germaine de Capuccini участва активно в опазването на околната среда и е акредитирана като първата професионална козметична компания, която се ангажира с намаляване на въглеродните емисии.

Почти 20 години Интеркозметика е сред лидерите на българския пазар, предлагаща световно доказали се брандове за маникюр и фризьорство – CND, Revlon Professional, QiQi, American Crew, Pivot Point, Kasho, YSPark и др.

Гордеем се с редица награди и отличия за нашата работа на местно и международно ниво, както на нас като организация, така и на нашите преподаватели.

Нашите контакти:

Адрес: град София, бул. Тодор Александров 71, офис 1

телефон: 359887497176

имейл адрес: office@intercosmetica.bg

сайт:   https://intercosmetica.bg ; https://skybeautylab.com

Може да ни откриете и в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/germainedecapuccinibg

https://www.instagram.com/ germainedecapuccinibg

735 521 Асоциация на козметиците в България