„ГЕСПА“ ЕООД

Фирма „ГЕСПА“ ЕООД залага на доказани козметични брандове, които дават свобода на действие, позволяват да се разчупят рамките на стандартното в козметичната практика и да се надграждат процедурите с оглед постигане на най-добри резултати за всеки клиент. Официален вносител е на водещите европейски марки mesoskinline, Lanèche, Courtin и Biosmetics Eyecare за България.

 

В основата на mesoskinline професионално структурирана концепция стоят:

■ Датско иновативно мислене и безопасен подход към лечението на различни кожни проблеми.

■ Немско качество и безкомпромисен подход за производство на качествено оборудване.

■ Италиански фокус към красотата и специално създадени формули за всички продукти.

 

Холандската компания Lanèche предлага пълна гама от специализирани професионални козметични продукти, а благодарение на програмата Beauty Innovations козметикът може да изготви индивидуален план на терапия за постигане на отлично състояние на кожата при всеки клиент.

 

 

Продуктите на холандския бранд Courtin съдържат масло от чаено дърво, което има мощно пречистващо, антисептично и противовъзпалително действие. Courtin предлага широк спектър от професионални терапии за лечение на акнеична и проблемна кожа. Процедурите гарантират не само превенция, но и изключителна ефективност при лечението на различни кожни проблеми.

 

Повече от 25 години немската компания Biosmetics Eyecare произвежда и предлага богата гама от висококачествени продукти за боядисване на веждите и миглите, решени в разкошни цветови нюанси, които отговарят на най-високите стандарти за безопасност.

Водещият бранд предлага две основни линии: Intensive Eyepearl® Eyelash & Eyebrow Tint – трайна боя за мигли и вежди, и Intensive Lifting & Perming – най-добрата система за дълготрайно извиване на мигли.

 

За контакти:

гр. Банско, ул. Хан Аспарух 5

тел. 0897 975 010

www.harmonia.bg

FB: harmonia.professionalcosmetics

526 275 Асоциация на козметиците в България