PERSONA ACADEMY обучение „Микронидлинг“

септември 25, 2023
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.
„Микронидлинг“ е козметична процедура, създадена за подобряване състоянието на кожата, изразяваща се в множествени убождания с тънки игли в горните слоеве на епидермиса.Благодарение на този процес полезните препарати активно проникват в кожата. ✨ Процедурата стимулира дейността на клетките на епидермиса, което подобрява способността на кожата към регенерация. Изключително актуална и търсена терапия. ❗Ако искаш да се запознаеш в дълбочина с процедурата или да надградиш своите знания, то предстоящите обучения за за теб. Включи се в обучението на дата:
✅ 25.09.2023 (понедленик)
Обучението е еднодневно, като включва задълбочени теоретични познания, както и практическа дейност и работа върху модели. Ще ви зазознаем с няколко различни бранда мезо ампули. ❗😍 Бонус към обучението: 2 броя мезоампули (един брой пептиди, един брой колаген), сертификат за участие.
Част от темите, които ще бъдат засегнати са:
➡️ Протокол на процедурата
➡️ Начини на приложение на мезопрепарати
➡️ Монопрепарати. Основни групи
➡️ Характеристики на основни мезопрепарати. В кои случаи се използват?
➡️ Готови мезококтейли
➡️ Правилно приключване на процедура “Микронидлинг”; Правилна дезинфекция
➡️ Демонстрация на процедурата
➡️ Дълбочина на проникване на препаратите при различни типове кожа и регулярност на процедурите
➡️ Противопоказания
➡️ Резултати и трайност на терапията
След преминатото обучение ще се чувствате подготвени за работа, а моментът е изключително подходящ, защото есента е правилното време за възстановяване на кожата, борба с пигментацията и цялостно ревитализация. Лекторът д-р Олеся Велинова ще отговори на всички ваши въпроси. И НЕ на последно място, изключително достъпна цена без аналог на пазара❗
За записване и въпроси: 📲0896 555 230

Детайли

Дата:
септември 25, 2023