NOVASKIN Конференция “Естетични технологии от ново поколение. Иновативни биомиметични козметични линии. НЛП практики“

юни 2 @ 17:00 - юни 4 @ 13:00
Зарежда Събития

За една година Новаскин разшири продуктовото си портфолио с два нови бранда, които изцяло допълват философията ни, изразяваща се в утвърждаване и засилване ролята на холистичния подход в естетиката. В Новаскин се гордеем, че всички наши продукти са вдъхновени именно от този подход, и наша мисия е да го популяризираме сред естетичния сектор в страната.
Във връзка с това, имаме удоволствието да ви поканим на втората си конференция, посветена на иновациите в областта на естетичните технологии, професионална козметика и НЛП практики.

Очакват ви разнообразни панели, посветени на иновациите в сфертата на естетичните технологии и професионална козметика:
☑️ Панел технологии – лекции, демонстрации, споделени протоколи:
– icoone® – КАКВО НОВО – единственото устройство в света, което, благодарение на иновативния патент Roboderm®, позволява третиране на различни видове кожни проблеми чрез мулти микро алвеоларна стимулация (MMAS) – дълбока и ефективна стимулация на микровакуолите в съединителната тъкан. Icoone предлага комбинация от различни програми за грижа за лицето и тялото, персонализирани, за да отговорят на нуждите на пациентите на всяка възраст.
– b-moove® – революционната платформа, характеризираща се с патентованата технология Elispheric®, която възпроизвежда естественото спирално движение на мускулите и ставите, стимулиращо проприоцепцията, т.е. способността за възприемане позицията на тялото в пространство със затворени очи. b-moove® предлага специфично триизмерно движение с ексцентрично спирално въртене, което създава криволинейно движение, генерирайки множество стимулации, адаптирани към желаните цели.

☑️ Панел козметика – лекции, демонстрации, споделени протоколи:
– Fabbrimarine® – единствената козметична марка в света, базирана на принципите на морската биомиметика – медицински принцип, който се използва в рехабилитационните технологии. Компонентите, вложени в козметичните й серии оказват мощен ефект върху съединителната тъкан и изпълват кожата и клетките с активни антиоксиданти. ⠀

☑️ Панел НЛП, мениджмънт и бизнес практики
Полезното ще бъде съчетано и с приятното – очакват ви модерния спа център на СПА хотел Персенк, в който ще може да се отдадете на почивка и релакс, както и Гала вечеря само за гостите на събитието.
Цена стандартно записване: 650 лв. за гост, настанен в двойна стая.
*Цената включва: настаняване в двойна стая, 2 закуски, 1 обяд, 1 вечеря, 1 Гала вечеря, ползване на СПА център

За повече информация и записване:
тел. 0883464627
icoonebg@abv.bg

Детайли

Начало:
юни 2 @ 17:00
Край:
юни 4 @ 13:00
Категория за Събитие:

Място

СПА Хотел Персенк, гр. Девин
ул. Дружба 10
Гр. Девин, България
Phone
0883464627