2 в 1 СЕМИНАР ПРЕСОТЕРАПИЯ – УСЪВЪРШЕНСТВАНА МОРФОЛОГИЧНА ПРЕСО СИСТЕМА ЗА СКУЛПТУРИРАНЕ И ОТСЛАБВАНЕ И УЪРКШОП МАСАЖНИ ТЕХНИКИ ЗА ЛИЦЕ

май 28 @ 10:00 - 18:00
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

1. Представяме ви научно подкрепена технология, използвана от различни медицински и естетични области за справяне с широк спектър от козметични проблеми и подпомагане на постигането на идеална фигура. Терапията е сред най-препоръчваните за елиминиране на целулит и излишни мазнини, както и за справяне със състояния като варикозни синдроми и нарушения на кръвообращението, като същевременно доставя приятно усещане за релаксация

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА?

ПРЕВЪЗХОДНИ РЕЗУЛТАТИ В СРАВНЕНИЕ С ДРУГИ КОНВЕНЦИОНАЛНИ ПРЕСОТЕРАПИИ благодарение на високата прецизност и модерната технология (FSS®, Morfologic®, независими ботуши, електроклапи, отваряне на лимфни пътища и други).
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ: Изработване на изцяло персонализирани терапии въз основа на морфологията, пола, специфичните проблеми и мерките на клиента, което позволява проектиране на индивидуални решения. Постигане на по-бързи резултати, чрез насочено третиране на проблема.
ИМИТИРА РЪЧЕН МАСАЖ: Системата FSS, със своето мащабно действие и тип двойно надуване, осигурява постоянен натиск по време на терапията и последователно масажно изживяване, подобно на ръчните техники.

– СЕМПЪЛ И ЕСТЕСТВЕН МЕТОД
ОПТИМИЗИРАНИ РЕЗУЛТАТИ: Комбинирането на технологията с подходящите продукти на Germaine de Capuccini подобрява общите резултати.

– ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ
– МНОЖЕСТВО ПРЕДИМСТВА: ЕСТЕТИКА, ЗДРАВЕ И КОМФОРТ
– 100% ПРИЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ
– СУПЕР АТРАКТИВНИ ОФЕРТИ ПО ВРЕМЕ НА СЪБИТИЕТО

2. МАСАЖНИ ТЕХНИКИ

Организираме този workshop по ваше желание.
За тези от вас, които работят с терапиите на Germaine de Capuccini, но искат да навлязат в още по-голяма дълбочина и за тези от вас, които биха желали да видят повече от бранда…

В този практически ден фокусът ще е върху масажните техники към различни терапии на GDC, за да могат да се усвоят в детайл и да виждаме мигновено ефекта от тях. Ще ви очакваме с конкретни въпроси и желание за много практика.

 

 

Кога и къде: https://skybeautylab.com/030242024-05-28София.html
28.05.2024
 София
 Sky Beauty Lab, бул. Тодор Александров 71,
ет.6 
10:00 18:00
Димка Станчева /
Нина Александрова
Цена 75 лв

ЧЛЕНОВЕТЕ НА АКБ ПОЛЗВАТ 5% НАМАЛЕНИЕ ОТ ОБЯВЕНАТА ЦЕНА!

Детайли

Дата:
май 28
Час:
10:00 - 18:00
Категория за Събитие:
Уебсайт:
https://skybeautylab.com/030242024-05-28%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F.html

Място

Sky Beauty Lab
бул. Тодор Александров 71, ет.6
София,
+ Google Map