Експерт козметикс ЕООД

Експерт козметикс ЕООД е компания, която предлага продукти и услуги в областта на професионалната козметика.

Ние сме представители за България на:

Revivre- италианска марка професионална козметика за лице, коса, тяло, козметична апаратура и оборудване. Продуктите са изцяло на растителна основа и ще задоволят нуждите и на най-претенциозните клиенти. Вече повече от 50 години опит, нашите партньори заемат лидерски позиции в бранша. Разработени съгласно европейските директиви, вложени иновативни съставки, екологично чисти субстанции, това е Revivre. Всеки път безупречен резултат. Защото красотата е грижа!

Patricia Mi- висококачествена декоративна козметика от Италия. Технология, природа, иновации: гримът еволюира в глобална терапия за красота! Професионални решения в цвят. Растителни стволови клетки, Хиалуронова киселина, УВ филтри…без парабени!

Защото не правим компромис с качеството на предлаганите от нас продукти, добавихме продукти на световния лидер в епилацията Perron Rigot- Франция. Наистина кола-маската може да бъде приятна процедура! Cirepil предлага голям избор от кола-маска и продукти преди и след епилация! Отново пионери кола маска със еко сертификат.

И защото не изневеряваме на мотото си- Близо до природата- обогатихме гамата на предлаганите от нас продукти с 2B Bio Beauty- Белгия. Иновативен козмесютикъл бранд. Благодарение на своите високотехнологични активни съставки продуктите съответстват на нуждите на мъже и жени, без значение на възраст, тип кожа или околна среда. Ултралесна за изпълнение грижа с изключителни резултати, гарантирани от нашият опит.

Ophyto pH – Гликолов пилинг от ново поколение. Безупречен резултат, Без болка!

Не можем да не се погрижим и за тялото. Minceur 2011 е истинска фитотерапия за тялото. Тройното и действие ще задоволи нуждите и на най-претенциозните клиенти. Приятна процедура, без странични ефекти!

Стремим се непрекъснато да обогатяваме гамата на предлаганите от нас продукти. 2019 година стартирахме с Chromatherapy- безамонячна перманентна боя за коса и продукти за грижа за косата. 100% покритие на бяла коса. И най-претенциозните клиенти ще бъдат приятно изненадани от резултата!

Alta Structa- за здрава и  блестяща коса! Персонална терапия според нуждите на косата и домашна грижа. Exence Aromatherapy- скалпът има нужда от специфична грижа. Серия продукти създадена от фризьори за фризьори. Vibration- директни пигменти за крейзи цвят.

Eclipse- цветни маски за здрава коса и безупречен цвят.

Всичко от което имате нужда доставяме в срок до вашата врата.

Контакти:

Адрес: гр.София, ж.к.Люлин, ул.“Добри Немиров“№5, Люлин плаза, ет.3, офис 3В

Website: www.expertcosmetics.eu

e-mail: ebrakadanska@gmail.com

GSM: +359888768564

1772 827 Асоциация на козметиците в България