Дермато-козметичнен симпозиум организиран от BEAUTY WOMAN

„Асоциация на козметиците в България“ взе участие в тазгодишното издание на Дермато-козметичния симпозиум организиран от BEAUTY WOMAN.

Нашето присъствие беше изключително зареждащо, успяхме да се срещнем с толкова много нови лица, да поговорим и да обменим ценни знания и идеи. Видяхме АКБ през вашите очи и получихме страхотна и осъзната обратна връзка за дейността на асоциацията.

Екипът на АКБ работи неуморно, преди и по време на събитието, за да подготви нашия щанд и да създаде атмосфера, в която всеки да може свободно да зададе своите въпроси и да се запознае с нас.

Радваме се, че имаме нови членове, прекрасни и осъзнати козметици, които ще бъдат част от нашата организация, защото само заедно можем да постигнем целите – по-високо ниво на образование за козметиците, регулиране на изискванията за професия козметик, спазване на добрите практики и още много други.

Нашата мисия е да създадем единен и силен бранш и да бъдем чувани от държавните институции, за да изградим правилната основа за развитие на бюти бранша.

Благодарим на Яна Николова за прекрасната възможност и преживяване!

Повече за емоцията от събитието, може да прочетете в написаното от Анелия Талиб – част от контролния съвет на АКБ:

„За мен Дермато-козметичния Симпозиум, организиран от Beauty Woman беше едно съвършено събитие. Имах удоволствието да прекарам по-голямата част от времето с колегите на щанда на АКБ.

Обичайно всеки един от нас е зает със собствения си бизнес и на мен лично ми липсва именно тази реална комуникация.

Атмосферата на нашия щанд беше изключително позитивна и зареждаща. Толкова лекота имаше в нашата комуникация, сякаш с поглед се разбирахме, кой в какво е най-полезен и работихме като истински екип.

Нямаше никакво напрежение, дори напротив, през цялото време имаше една загриженост, която се усещаше много силно, а именно желанието колегата до теб да се чувства комфортно и удобно. И това не е само моето виждане, колегите от съседните щандове също го забелязаха, направихме невероятно впечатление на лекторите, колко позитивен, интелигентен и мотивиран екип сме.

След двата дни прекарани с момичетата от асоциацията, аз се чувствам изключително заредена и удовлетворена от нашата екипност. Гордея се с отношенията и комуникацията между нас!

Заедно можем повече, но запазвайки тези топли, чисти и емпатични отношение между нас, спокойно мога да кажа: „ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО“

Благодаря Ви, момичета, направихте уикенда ми специален!“

Всеки наш член, който има желание да бъде част от събитията, в които АКБ взима участие, може да го направи. Следете страниците ни за предстоящите дейности и сте добре дошли, за да се потопите в емоцията.

Благодарим на колегите, които се включиха в това прекрасно събитие!

#ЗАЕДНОМОЖЕМПОВЕЧЕ

1080 810 Асоциация на козметиците в България