Crimson Professional Cosmetics

Crimson Professional Cosmetics предоставя разнообразни консултантски услуги и услуги в сферата на търговията, като работи както на вътрешния, така и на международния пазар. Компанията се отличава със свеж и иновативен подход при консултантските услуги, действайки като връзка между производителя и купувача. Целта ни е да надминем очакванията на клиентите си, предлагайки на всеки клиент отлично обслужване и необходимата гъвкавост, като по този начин оптимизираме търговския процес и подобряваме бизнес ефикасността.

Нашият екип се стреми постоянно да повишава компетенциите си и да отговоря и на най-специфичните изисквания на вас – нашите клиенти! Методът ни на работа е неинвазиен, с внимание към нуждите и желанията на партньорите ни. Работим непрекъснато не само за предлагането на нови, качествени продукти на българския пазар, но и по осигуряването на приятелска атмосфера за работа и подобряване на грижата за
професионалистите от бранша.  

Crimson Professional Cosmetics е официален представител  за България на професионалната испанска козметика Skeyndor и  VM – гама козмецевтични продукти на бранда PromoItalia.

 

Skeyndor е марка висок клас испанска, професионална козметика, която е създадена като семейна компания през 1966 година близо до Барселона, Испания. През своите вече близо 60 години история марката става синоним на високо качество, иновация и най-нови технологии не само в Испания, където през последните няколко години държи едно от челните места по продажби, но и в света. Скейндор е любима марка на множество звезди от световна  величина, сред които е и испанското кралско семейство. 
Своите резултати и позиции Скейндор защитава с безкомпромисно отношение към качеството на продуктите, следейки и улавяйки най-новите тенденции в световен мащаб от сферата на козметологията, които посредством собствен R&D център непосредствено включва с производствения процес. 

 VM – гама козмецевтични продукти на бранда PromoItalia

Promoitalia е първенец в много от аспектите на ИНОВАЦИЯТА.

  • Почти 30 години изследвания и опит в медицинския и естетичен пазар.
  • Пълен контрол на R&D и производствените процеси. Постоянно търсене на нови формулировки на молекули.
  • Използвайте най-модерните и желани медицински съставки във високи концентрации.
  • Използване на високоефективни биотехнологични съставки, които значително подобряват ефективността на продуктите.
  • Най-строг контрол на качеството и безопасността.
  • Качеството на контрола не е само в лабораторията на Promoitalia, но продуктите се тестват и от външни оценителни компании.
  • Тествани и научно доказани резултати.
  • Използването на високоефективни съставки във висококачествена, но същевременно балансирана концентрация позволява постигане на видими и дълготрайни резултати.
  • Високоефективни терапии, които работят на няколко нива едновременно, позволявайки постигане на незабавни резултати, като дълготрайни резултати от био-реструктуриране.
  • Силно концентрирани формули, което позволява да се намали времето за изпълнение на една процедура.

Контакти:

1920 1080 Асоциация на козметиците в България