BEAUTY SECTOR

Услуги: Дистрибуция на най-висок клас естетична апаратура, Гаранционен и извън гаранционен сервиз, Неограничено сертифицирано обучение на теория и практика, Маркетинг подкрепа, Бизнес план за развитие.

Информация за нас:

Кои сме ние?

• Бюти Сектор е търговска компания, която се занимава с дистрибуция на иновативна естетична апаратура от най-висок клас. При нас ще намерите интелигентни платформи, които работят в полза както на терапевта, така и на пациента. Екипа ни е създаден от хора с голям опит в сферата на естетиката. Разбираме, че всеки овладява новите знания и технологии със собствен ритъм и скорост, затова ви даваме възможност за толкова обучения, групови или индивидуални, колкото са ви необходими, за да овладеете инструмента си до съвършенство.

Каква е нашата цел?

• Ние развиваме вашият бизнес. Това не е просто слоган, а нашата мисия. От първата стъпка до върха, ние сме до вас. Ще получите професионална безплатна консултация за най-подходящата апаратура, с която да стартирате. Чрез постоянен съпорт от нашите акаунт мениджъри, Вие ще бъдете уверени и спокойни, че във всеки един момент имате някой за гърба си, който Ви помага. Придобиването на опит за управление на подобен тип бизнес се гради с годините. И точно затова е от изключително значение партньора с който работите. Ние от Бюти Сектор гарантираме не само на думи, но и на дела, че имаме опита и знанията, с които заедно да изградим устойчив и добре структуриран печеливш бизнес модел.

Къде може да ни намерите?

• Екипа на Бюти Сектор участва в редица годишни изложения и симпозиуми, като се нарежда сред едни от най-бързо развиващите се компании в бюти индустрията в България. Благодарение на своя иновативен подход, ние предлагаме не просто продажба на най-висок клас апаратура, а цялостно решение за развитие на бизнес.

Редица обучения, семинари и ноу-хау са едни от малкото неща, които нашият екип ще предаде на вас.

Защото от първата стъпка до върха, ние сме до вас!

ОТ ИДЕЯТА ДО УСПЕХА

– Индивидуален подход съобразен с вашите нужди

– Сертифицирани обучения на теория и практика

– Индивидуален маркетинг, съобразен с вашите нужди (външна, вътрешна реклама, друго)

– Участия в ежегодни бизнес семинари

– Постоянен съпорт от акаунт мениджър

– 2 години пълна гаранция на апарата и апликаторите

– Доверен сервиз (гаранционен и извън гаранционен)

– Заместващ апарат, в случай на необходимост

– Работа в екип от професионалисти

НИЕ РАЗВИВАМЕ ВАШИЯТ БИЗНЕС

– Редовни маркетинг и бизнес събития

– Постоянен съпорт и връзка с акаунт мениджър

– Гъвкави условия на изплащане, без оскъпяване

Ако вече сте на пазара или тепърва стъпвате, ние ще бъдем вашият дългосрочен бизнес партньор. Защото знаем, че дългосрочната инвестиция е това, което ни развива.

–––––-

Всеки един от нас е доказал се професионалист с дългогодишен опит и солидни знания зад гърба си. Но не това ни прави по-различни от останалите. Въвеждаме в България технологии без аналог. Но това е само част от нашата работа.

Голямата ни цел е само една. Да развиваме вас. Защото само тогава ние също се  развиваме. А успехът е успех, когато и двете страни печелят. Подходът ни към общия ни успех е абсолютно индивидуален и съобразен с вашите уникални нужди. Ето това ни прави уникални.

Връзката помежду ни е неразривна и ние добре разбираме това. Накратко казано, мисията ни е да ви снабдяваме не просто с най-висок клас апаратура, а с цялостна технология за развитие на вашия бизнес.

Ние сме до вас, ако сте отдавна на пазара. Ние сме до вас и ако тепърва стартирате. Защото знаем, че развитието на вашия бизнес е дългосрочна инвестиция, която си струва.

КАЧЕСТВО –  Екип от доказани професионалисти с дългогодишен опит

ИНОВАЦИИ – Най-висок клас апаратура и уникални технологии без аналог в България

ГЪВКАВОСТ – Цялостна визия за вашите индивидуални потребности

ПОЕМАМЕ ТВЪРДИ АНГАЖИМЕНТИ КЪМ ВСЕКИ НАШ ПАРТНЬОР.

НЕ НА ДУМИ, А НА ДЕЛА.

ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОРА НА АПАРАТУРА

Всеки бизнес има своите специфики, също като всеки апарат. Работата на нашите индивидуални акаунт мениджъри е да открият перфектната опция за вашия конкретен случай. Затова първата ви среща с нас започва с анализ на вашите нужди и препоръка за технологията, която ще им пасне перфектно.

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИТЕ

Когато изберете да работите с нас, избирате дългосрочна сигурност. Гарантираме за качеството на продуктите, които предлагаме, с името и авторитета си, но не те са фокусът на нашия бизнес модел. Фокусът сте вие.

БЕЗПЛАТНО ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ

За нашите стандарти една година гаранция не е достатъчен период. Всички технологии от нас ще получите с втора БЕЗПЛАТНА година удължено гаранционното обслужване. Но нашият сервиз ще остане на ваше разположение и след този период и винаги ще получавате от нас професионална и навременна подкрепа.

НЕОГРАНИЧЕНО КЛИНИЧНО ОБУЧЕНИЕ НА ТЕОРИЯ И ПРАКТИКА

Разбираме, че всеки овладява нови знания и технологии със собствен ритъм и скорост, затова ви даваме възможност за толкова обучения, групови или индивидуални, колкото са ви необходими, за да овладеете инструмента си до съвършенство. Ние оставаме до вас, докато се почувствате абсолютно уверени в своите умения.

ПОСТОЯНЕН ОНЛАЙН СЪПОРТ

Нормално е да имате въпроси, когато работите с нова апаратура. Точно затова вие и вашият индивидуален акаунт мениджър ще бъдете в постоянна онлайн връзка. В каквато и ситуация да се окажете, заедно ще намерим правилното решение.

РЕДОВНИ МАРКЕТИНГ И БИЗНЕС ОБУЧЕНИЯ И ПОСТОЯНЕН ДОСТЪП ДО РЕСУРСИ

Условията, при които са поставени естетичните бизнеси, се променят постоянно, а конкуренцията е жестока. Ние сме до вас на всяка стъпка, за да ви екипираме със знания и умения, които да ви издигнат на върха и да ви задържат там завинаги. Нашите специалисти ще ви обучат как да изградите ясна стратегия за реклама и развитие на вашите услуги и ще ви предоставят правилните ресурси, за да разкриете силата си пред правилната аудитория.

–––––––––––––-

Сайт: www.beautysector.bg

Социални мрежи

Facebook.com/beautysector.bg

Instagram.com/beautysector.bg

YouTube канал

https://www.youtube.com/@beautysector – Тук качваме наши видеа. Мога да съдействам с изпращането им, ако проявявате интерес към някое конкретно. Или да ползвате директен линк към видеото.

150 150 Асоциация на козметиците в България