Анелия Талиб представя ексклузивната терапия HARMONY Be Natural Be you

Днес все по-актуални са комбинираните терапии, които решават различни проблеми на кожата и осигуряват категорично видим ефект дори само след една процедура. Представяме ви комбинация от радиочестотен лифтинг и ексклузивната терапия за лице HARMONY Be Natural Be you на Selvert Thermal. Процедурите се демонстрират от г-жа Анелия Талиб, управител, собственик и козметик в Patricia & Amer Beauty Center.

 

„Персонализираната грижа е изключително важна, затова като допълнение към терапията HARMONY Be Natural Be you включвам радиочестотен лифтинг за стимулиране синтеза на колаген и еластин, непосредствено преди процедурата, преди да нанеса измивната пяна HARMONY с AHA.“, споделя Анелия Талиб.

 

РАДИОЧЕСТОТАТА – ДОКАЗАН МЕТОД ЗА МЛАДОСТ

Комбинираната терапия започва с радиочестотна процедура с апарат, базиран на мултиполярна радиочестота. Преминавайки през тъканите радиочестотните импулси предизвикват загряване на колагена, което води до частичната му денатурация и създаване напрежение в кожата над термично обработените тъкани. Процедурата осигурява видим лифтинг ефект, стягане и уплътняване на кожата, подобряване на микроциркулацията и възстановяване на еластичността й, благодарение синтеза на нов колаген и еластин. Ефектът от радиочестотната процедура е видим веднага и се разгръща постепенно във времето, а с всяка следваща сесия резултатите стават все по-добри.

ИНОВАЦИЯ! HARMONY BE NATURAL BE YOU

Уникалната комбинация продължава с терапията HARMONY Be Natural Be you на Selvert Thermal, която за първи път се представя и демонстрира от г-жа Анелия Талиб.

Иновативната серия на Selvert Thermal се адаптира към всеки тип кожа, осигурявайки интензивна хидратация и ефективно антиоксидантно и защитно действие, за да се бори с признаците на стареене. Прилаганите продукти съдържат над 95% ценни активни вещества, като екстракти от орхидея, син лотос и червена детелина, и се отличават с фини и свежи аромати.

! Великолепна терапия и идеален спътник на съвременната жена.

„Винаги стартирам козметичните програми с хидратация и следващата стъпка, когато клиентът има нужда е антиейджинг терапия.“, казва Анелия Талиб.

Хидратиращата и витализираща програма с цвят от син лотос, бял чай и слез осигурява:

■ Моментална хидратация.

■ Антиоксидантно действие.

■ Задържа водата в кожата.

■ Засилва способността на епидермиса да задържа вода.

■ Стимулира аквапорините.

■ Освежава лицето.

■ Изглажда кожата и подобрява текстурата й.

Активни съставки в терапията:

►Масло от сладък бадем – силен хидратиращ ефект, възстановява функциите и защитната бариера на кожата.

►Розова вода – мощни освежаващи, тонизиращи и деконгестивни свойства.

►Капсулирани биозахариди – ефективно защитават кожата от външни агресивни фактори, като замърсяване или UVA/UVB лъчи, предпазват от увреждащото действие на свободните радикали.

►Лимонов екстракт с висок антиоксидантен потенциал (съдържа витамин С) – богат е AHA и помага за отстраняване на мъртвите клетки от роговия слой на кожата, също така ефикасно се бори със свободните радикали.

 

►Екстракт от цвят на cин лотос – силен антиоксидантен фотопротективен ефект.

►Екстракт от бял чай – богат на полифеноли с мощен антиоксидантен ефект, снабдява кожата с витамините В и С.

►Екстракт от Viola tricolor – олигозахаридите в трицветната теменуга стимулират синтеза на протеини на клетъчната мембрана, които транспортират вода и помага за задържането на вода в епидермиса.

►Цвят на слез – силен хидратиращ, емолиентен, деконгестивен и успокояващ ефект.

►Натурални сърфактанти – идеално почистват кожата.

СТЪПКИ НА ТЕРАПИЯТА:

  1. Почистване.

Кожата на лицето се почиства от грим и замърсявания с почистваща пяна HARMONY с лимонов екстракт. Нанасят се 5-6 капки от пяната и мануално продуктът се емулгира около 2 минути. Оставя се да действа около 6-8 минути, след което отмиваме обилно с вода.

  1. Хидратация и витализиране.

Взема се марля от комплекта HARMONY, разгъва се и се разделя на две части. В средата на двете тъкани поставяме по 1/2 мерителна лъжичка (доза) от фаза 1 – перли с бял чай (Natural Pearl Concentrate).

Правят се 2 бр. пинди, с които се прилага масаж с лек натиск и кръгови изпомпващи движения. По време на масажа лицевите мускули се релаксират, подобрява се микроциркулацията, нутриентите и кислородът се разпределят по-ефективно в кожата и тя абсорбира активните вещества на Natural Pearl Concentrate по един релаксиращ и хармоничен начин.

След приключване на масажа на лицето, Анелия Талиб поставя напоените тъкани върху ръцете на клиента. По този начин се осигурява ефикасна хидратация и на ръцете ни, които винаги страдат както от агресивните външни фактори, така и от недостатъчна грижа от наша страна.

  1. Хидратираща и ревитализираща маска.

В купа се поставя по една мерителна лъжичка от Hydrating&Vitalizing Flower Mask, Hydrating&Vitalizing Flowers with Mailow и Hydrating&Vitalizing Cream wuth Blue Lotus Flower и компонентите се смесват. На лицето се поставя марля и сместа се нанася с четка. Маската се оставя да действа 15-20 минути, след което се отмива и за финал се нанася хидратиращ и витализиращ крем с екстракт от син лотос.

 

 

„Очаквайте скоро и HARMONY Anti-Ageing&Reguvenating Programme – ексклузивна антиейджинг терапия.“, споделя Анелия Талиб.

 

Мнението на модела – Поли Манолова:

Вълшебна терапия, изпълнена от изключителен професионалист в лицето на Анелия Талиб. Категорично видим резултат дори само след една процедура – кожата на лицето е стегната, хидратирана и сияйна, а околоочният контур е лифтиран. Незабавно повдигане на горните клепачи и възвръщане на очарователния младежки поглед.“

!!! Приканваме всички асоциирани членове на АКБ да представят най-новата си терапия, ексклузивно интервю или актуална презентация за дейността на фирмата си. Възползвайте се и представете вашите брандове!

 

900 1200 Асоциация на козметиците в България