Оля Тодорова

Моето име е Оля Тодорова, завършвам основното си образование през 2004 г. в ПГФК „Княгиня Евдокиева“, специалност „Козметика“.

Да съм козметик за мен не е само образование, а страст и призвание. Красотата и самочувствието е важна часта от живота за всяка уважаваща себе си жена. Моето вдъхновение в професията „козметик“ е усмивката и гордостта с която всеки мой клиент напуска салона ми. Желанието ми да се усъвършенствам непрекъснато, да развивам своите знания и да търся непрестанно най-добрите процедури и продукти за да предлагам на клиенти си най-качествените и безболезнени стъпки към красотата.

С времето мотивацията ми да бъда максимално полезна ми помогна да натрупам богат опит и да получа множество сертификати и удостоверения за повишаване на професионалната ми квалификация, част от които са паспорт на козметика и Gold Master от INFA.

Професията ни изисква да бъдем емоционални, да влагаме чувста и разбиране към всеки като отделна личност … От години работя, като козметик, винаги съм била отдадена на идеята да работя с цел да покажа на всеки човек прекрачил салона ми, че красотата е във всеки от нас, просто трябва да се грижим винаги да сме горди със себе си.

За мен е чест и удоволствие да бъда част от Управителния съвет на Асоциацията на козметиците в България. Благодарна съм за гласуваното доверие. Надявам се с моя труд и отдаденост да оправдая очакванията ви и да бъда в помощ за развитието на идеите на организацията и да съм в подкрепа за всеки нуждаещ се колега в козметичния бранш. Искам да бида част от идеята да вложим повече смисъл, гордост и разбиране в нашето призвание, в любимата ни професия „Козметик“.

Благодаря ви за подкрепата!

Тел.: 0896823678

1067 1601 Асоциация на козметиците в България